Svítidlo SERPENT - Kluś - Viseti

Svítidlo Serpent Viseti je designové a moderní svítidlo, které nabízí vynikající kvalitu světla a estetickou hodnotu. Toto svítidlo se vyznačuje svým specifickým tvarem a závěsným systémem, který umožňuje jeho umístění do prostoru, aniž by narušoval jeho rovnováhu.

serpent_klus_viseti_vizualizace

Svítidlo Serpent Viseti je vyrobeno z hliníkové slitiny, která zajišťuje pevnost, trvanlivost a dlouhou životnost. Jeho tvar připomíná hada, který se vine a tvoří zajímavé křivky a linie. Jeho elegantní design se hodí do jakéhokoli interiéru a dodává mu sofistikovanou atmosféru, tak jako další produkty společnosti Kluś Design

serpent_klus_viseti_vizualizace_1

Svítidlo Serpent Viseti je vybaveno LED diodami, které poskytují jasnou, intenzivní a příjemnou světelnou atmosféru. Jeho světelný výkon se pohybuje v rozmezí 20-30 W, což znamená, že svítidlo je úsporné a nevyžaduje příliš mnoho energie. Jeho světlo se šíří rovnoměrně po celé ploše svítidla, což zajišťuje příjemnou a komfortní atmosféru.

serpent_klus_viseti_vizualizace_2_1

Svítidlo Serpent Viseti je vhodné pro různé druhy interiérů, včetně moderních bytů, restaurací, kancelářských prostor, hotelových hal a dalších míst, kde je kladen důraz na designové prvky. Jeho jedinečný tvar a moderní design se hodí do jakéhokoli prostoru, kde je zapotřebí přidat sofistikovanou a neokoukanou atmosféru.

serpent_klus_viseti_vizualizace_3_1

Svítidlo Serpent Viseti lze snadno instalovat, díky jeho závěsnému systému, který umožňuje jeho zavěšení na strop pomocí kabelů. Tento závěsný systém také umožňuje snadnou úpravu výšky svítidla, což je ideální pro různé druhy místností a potřeb. Svítidlo Serpent Viseti lze také snadno ovládat pomocí regulace světla, což umožňuje snadné nastavení světelné atmosféry podle potřeby.

serpent_klus_viseti_vizualizace_4_1

Svítidlo Serpent Viseti nabízí také možnost přizpůsobení jeho barvy a rozměrů. Kromě základního designu může být svítidlo vyrobeno v různých barvách a velikostech, aby se přizpůsobilo požadavkům zákazníků.

 

TÝM VISETI.CZ

logo_2021_pre

Zpět do obchodu