LED profily Kluś - hliníkové systémy pro LED osvětlení

LED profily jsou velice důležitý prvkem LED osvětlení poslední doby. Široké portfolio LED profilů společnosti Kluś nabízí velké možnosti v oblasti moderního LED osvětlení. Hliníkové profily Kluś a další příslušenství jsou produkovány v Evropské unii. Jejich vysoká kvalita provedení umožňuje vytvoření jednak unikátního designového LED osvětlení, ale také splňují veškeré technické požadavky na chlazení LED pásků. Díky tomu je jejich životnost odpovídající poskytované záruce. Hliníkové LED profily Kluś nabízíme v následujících provedeních: surový (neanodizovaný) hliník, eloxovaný (stříbrná a černá anoda), lak (barvy a odstíny RAL). Hliníkový LED profil se tak může stát dominantou osvětlovaného prostoru, ale také plně splynou s instalovanou plochou. 

led-profil-klus-mifor-osvetleni

 

Při použití dalších komponentů jakými jsou LED difuzory, záslepky, závěsné systémy, spojovací prvky a další příslušenství je možné vyrobit svítidla v současném stylu. 

 

led-profil-klus-pds-osvetleni     led-profil-klus-pds-fasada-osvetleni

 

Výběr správného hliníkového LED profilu umožní vytvoření unikátního LED osvětlení podle požadavků a nápadů zákazníka. Výsledné osvětlení může být spojením individuální představy klienta a detailně promyšleného systému LED osvětlení Kluś.

 

led-profil-klus-jaz-cafebar-osvetleni     led-profil-klus-jaz-duo-osvetleni

 

LED profily Kluś jsou především určeny pro liniové řešení LED osvětlení. Souvislé světelné linie přizpůsobené do tvarů a obrazců vytvoří z osvětlovaného prostoru buď moderní místo vhodné pro obchodní schůzky nebo příjemný koutek, kde si člověk vychutná šálek dobré kávy nebo čaje, ale také rodinný dům s nepřímým osvětlením, které navodí pohodovou rodinnou atmosféru.

 

led-profil-klus-jaz-osvetleni

 

S LED profily Kluś a s použitím vybraného příslušenství lze vytvářet svítidla s různým zahnutím či zalomením a tak svítidlo přizpůsobit místnosti, ve které má být instalováno. Vše závisí na představivosti a nápaditosti zákazníka. Předností profilů Kluś je možnost ohýbání vybraných profilů do tvarů kruhů nebo vlnek. Konkrétní parametry v případě těchto instalací je potřeba konzultovat s naším obchodním oddělením. 

 

led-profil-klus-hr-osvetleni

 

To ale není vše. V katalogu Kluś naleznete inspiraci, ale také technické parametry k jednotlivým produktům:

katalog-klus-2020

 

Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného LED profilu pro Váš projekt. Hliníkové profily Kluś jsou právě TO řešení, se kterým budete plně spokojeni. 

Kontaktujte nás na emailu obchod@viseti.cz s Vašimi požadavky a rádi Vám poradíme. 

 

Tým VISETI.CZ

logo_2021_pre

Zpět do obchodu