Proč používat REUTLINGER?

Od tradiční společnosti po globální technologicky vyspělou společnost

"Technologie by nám měla pomoci dosáhnout našich cílů. Proto se REUTLINGER neustále snaží o logiku a jednoduchost všech produktů. Každý detail musí být funkční a každá funkce musí mít smysl."

 

Více než se na první pohled zdá
Použití upevňovacích doplňků REUTLINGER má vždy za následek trvalé spojení. To je účinek zaručený samosvornými mechanismy uvnitř našich držáků. Prvky navržené speciálně pro tento účel jsou založeny na následujícím principu: čím větší zátěž - tím větší upínací síla. Pro bezpečné pracovní zatížení (SWL) do 330 kg.

Díky neustálému rozšiřování sortimentu produktů dokázala společnost REUTLINGER během několika let ovládnout světový trh se závěsnými svítidly. Dnes jsou hrdí na to, že mezi stálé zákazníky mohou počítat prakticky všechny výrobce vysoce kvalitních svítidel - stejně jako automobilový průmysl, výrobce prezentačních systémů a regálů, galerie a muzea.

Požadavky zákazníků - neustálý podnět k inovacím
Vysoce kvalifikovaní zaměstnanci, používání moderních systémů CAD a plně automatizovaná výrobní zařízení umožňují soustavně vyvíjet inovativní produkty neměnné vysoké kvality. Individuálně vyvíjí a vyrábí výrobky v úzké spolupráci se zákazníky. Všechno své know-how dává k dispozici zákazníkům - od počátečního plánování přes detailní konstrukci a výrobu až po finální instalaci.

Sledování kvality a nákladů odráží toto myšlení - ve všech produktech.

Zvláštní pozornost věnují neustálé optimalizaci následujících faktorů:

zvýšit zatížitelnost celého systému

zmenšit velikost pro zlepšení vizuální adaptability

zvýšit designové variace

zkrátit dobu instalace zákazníků

 

Tato řešení REUTLINGER nabízejí oproti jiným dobře známým systémům zavěšení důležité výhody:

Úspora času

Držáky REUTLINGER lze instalovat bez jakéhokoli nářadí a jsou plynule výškově nastavitelné.

Úspora místa

Díky závěsným systémům společnosti REUTLINGER mohou být předměty prezentovány nejen na stropě a na stěně, ale také uprostřed místnosti.

Zdůraznění konstrukčních prvků

Držáky REUTLINGER se vyznačují také moderním propracovaným designem a jemným vzhledem. To znamená, že prezentované objekty jsou v popředí, nikoli zastřené.

Bezpečnost

Použití komponentů REUTLINGER zaručuje bezpečnou instalaci exponátů i bezpečnost návštěvníků.

Zpět do obchodu