Viseti lighting

Viseti lighting je česká společnost, která se specializuje na výrobu designových svítidel pro interiéry. Společnost byla založena v roce 2020 a od té doby se stala jedním z nejvýznamnějších hráčů na trhu s designovými svítidly v České republice.

EFD053EC-53F6-4B03-9931-25C7F81BEAFE

Viseti lighting se zaměřuje na výrobu moderních a unikátních svítidel, která jsou navržena tak, aby splňovala náročné požadavky zákazníků. Společnost se soustředí na kvalitu, design a inovaci, a to vše za rozumnou cenu.

Všechna svítidla od Viseti lighting jsou navržena a vyrobená v České republice, což zaručuje nejen vysokou kvalitu výrobků, ale také dodržování etických a environmentálních standardů. Společnost se snaží minimalizovat svůj dopad na životní prostředí tím, že používá šetrné materiály a procesy výroby.

DA774BC3-BFED-4AE7-A361-AE98283CA5B7

Viseti lighting nabízí širokou škálu svítidel, včetně závěsných svítidel, stolních lamp, stropních svítidel, nástěnných svítidel a dalších produktů. Všechna svítidla mají moderní design a jsou vyrobená s využitím nejnovějších technologií a materiálů.

Společnost se soustředí na individuální přístup k zákazníkům a snaží se splnit jejich specifické požadavky. Viseti lighting nabízí také možnost přizpůsobení svítidel podle potřeby zákazníka, včetně změny rozměrů, barev a dalších parametrů.

64DDB8D0-D921-47DF-BAE5-AF860A486DEA

Díky svému inovativnímu přístupu a kvalitním výrobkům si Viseti lighting získala značnou popularitu a uznání na trhu s designovými svítidly. Společnost je aktivní i v zahraničí a její produkty jsou k dispozici nejen v České republice, ale také v dalších zemích Evropy.

557643F9-DBA0-4649-861F-EEEF842D5769

Celkově lze říci, že Viseti lighting je společnost, která se zaměřuje na výrobu kvalitních a moderních designových svítidel, které splňují náročné požadavky zákazníků. Společnost se soustředí na kvalitu, inovaci a individuální přístup k zákazníkům a snaží se minimalizovat svůj dopad na životní prostředí.

Tým VISETI.CZ

logo_2021_pre

Zpět do obchodu